Olycksfallsförsäkring logo

Olycksfallsförsäkring bakgrund

Konsumentförsäkring olycksfallsförsäkring


För dig som letar efter en bra olycksfallsförsäkring så är Konsumentförsäkring ett ypperligt val att överväga.

Varför skall man välja Konsumentförsäkring?

Genom att teckna en familjeolycksfallsförsäkring hos Konsumentförsäkring får du och din familj en trygghet som gäller i livets alla situationer, även på fritiden, med möjlighet till ersättning vid allt från trafikolyckor och mindre olycksfall till framtida invaliditet, inklusive kostnader för läkning, tandvård, resor, rehabilitering och mycket mer, allt med en maximal ersättning på upp till 1 miljon kronor per person och med förmånliga månadspremier som 42 kr för singlar, 83 kr för par och 198 kr för familjer.

Olycksfallsförsäkring med bra täckning

En olycka sker ofta plötsligt och dess påverkan på livet kan vara svår att förutse. Konsumentförsäkring erbjuder en familjeolycksfallsförsäkring som en trygghet för dig och din familj. Oavsett om du är på jobbet, i skolan eller njuter av fritiden, ger denna försäkring skydd för livets alla situationer. Det är inte bara större incidenter som en trafikolycka som kan ersättas, utan även mindre olycksfall som medför kostnader och olägenheter, exempelvis läkekostnader och tandskadekostnader.

Försäkringen som Konsumentförsäkring erbjuder kan betala ut ersättningar med upp till 1 miljon kronor per person. Samma belopp gäller för alla försäkrade i familjen, och det täcker allt från resekostnader och merkostnader till rehabilitering och hjälpmedelskostnader, sjukhusvistelseersättning, invaliditet och dödsfallskapital. Det finns även möjlighet att lägga till upp till fem familjemedlemmar i försäkringen, så länge de uppfyller villkoren som att vara fullt arbetsföra, folkbokförda i Sverige, och inskrivna hos Försäkringskassan.

Konsumentförsäkring gör det enkelt och prisvärt att teckna en olycksfallsförsäkring. För singlar ligger månadspremien på endast 42 kr, för par 83 kr, och för familjer 198 kr. Det är en liten kostnad för en stor trygghet, och allt du behöver är BankID för att teckna försäkringen och vidimera familjemedlemmar. Det är ett förnuftigt steg mot en säkrare framtid, där du och din familj kan känna er trygga i vetskapen att ekonomisk hjälp finns till hands om olyckan skulle vara framme.

Olycksfallsförsäkring hos Konsumentförsäkring

Omdöme av Konsumentförsäkring olycksfallsförsäkring

Olycksfallsförsäkring bakgrund
Intresserad av Konsumentförsäkring?

SE DITT PRIS