Olycksfallsförsäkring logo

Olycksfallsförsäkring bakgrund

Hedvig olycksfallsförsäkring


För dig som letar efter en bra olycksfallsförsäkring så är Hedvig ett ypperligt val att överväga.

Varför skall man välja Hedvig?

Hos Hedvig får du en olycksfallsförsäkring som erbjuder omfattande skadeskydd dygnet runt i hela världen, inklusive ersättning för vård och behandling upp till 1 miljon kronor utan självrisk, täckning för olyckor inom extremsport, krishjälp med behandling hos leg. psykolog, samt specifik ersättning för tandskador, bestående men, sjukhusvistelse, förlorad arbetsförmåga, ärr och dödsfall – allt detta gäller för dig och upp till fem personer som du väljer att medförsäkra, vilket gör Hedvigs olycksfallsförsäkring till ett tryggt och heltäckande skydd för dig och din familj.

Olycksfallsförsäkring med bra täckning

Hedvigs olycksfallsförsäkring erbjuder omfattande skadeskydd, som räcker dygnet runt och gäller i hela världen. Försäkringen ger ersättning för skador, vård och förlorad arbetsförmåga, upp till 1 miljon kronor. Med denna försäkring kan du känna dig trygg, även under äventyrligare aktiviteter som extremsporter. Dessutom täcker försäkringen sjukhusvistelser, tandskador och rehabilitering helt utan självrisk.

Utöver det breda skyddet för kroppen innehåller försäkringen även ett krishjälp-paket. Om du skulle drabbas av en krisreaktion till följd av en tragisk händelse som olycksfall, misshandel eller rån, har du rätt till behandling hos leg. psykolog med ersättning upp till 10 000 kr per skada. Även skador på kläder, glasögon och hjälm som skadats vid olyckstillfället täcks, och kostnader inom Norden ersätts.

Tandskada och bestående men som medicinsk eller ekonomisk invaliditet är också inkluderade i Hedvigs försäkringspaket. Med ersättningar upp till 20 000 kr för tandvårdskostnader och maximalt 1 miljon kronor för bestående men, samt ersättningar för ärr, dödsfall och allvarliga olyckor, erbjuder Hedvig en heltäckande lösning som skyddar både dig och upp till fem personer som du väljer att medförsäkra. Allt detta utan självrisk, vilket gör försäkringen hos Hedvig till ett attraktivt val för alla som söker ett omfattande och tryggt försäkringsskydd.

Olycksfallsförsäkring hos Hedvig

Omdöme av Hedvig olycksfallsförsäkring

Olycksfallsförsäkring bakgrund
Intresserad av Hedvig?

SE DITT PRIS